Locco Blog

  • Mart 02, 2023

    Namaz elbisesi giyimi oldukça kolaydır ve kolay taşınır. Namaz kılmak için saniyeler içinde hazır olmak için namaz elbisesi kullanmak en iyi çözümdür.

    Namaz Elbisesi
  • Ocak 17, 2023

    Abiye, Türkçe'de özel giyim anlamına gelir ve genellikle davetler, törenler ve özel olaylar için giyilen elbiseler olarak tanımlanır.

    abiye
  • Ocak 13, 2023

    Tesettür tunik, tesettür giyim alanında özellikle popüler olan bir giysi türüdür.

    tunik
  • Şubat 17, 2022

    Çiçek desen elbise stili 2022 senesinde en öne çıkan tesettür giyim modellerinden biridir.  Boydan çiçek modelleri güzel enerji veren renklerle ideal olacaktır.

    çiçek desen elbise, tesettür elbise modelleri, populer elbise
  • Şubat 17, 2022

    Şal bağlama teknikleri düzgün görünen tesettür giyiminizin önemli bir parçası olarak düşünülmelidir. Ev, iş yerleri, yemekler, günlük yaşamınızda şık görüntü oluşabilmektedir.

    şal modelleri, şal, şal bağlama, günlük şal
  • Şubat 17, 2022

    Ofis tesettür giyim tarzı olarak tunik modelleri her sene geniş talep görmektedir.   Yeni sezonda renk ve tasarımdaki güncellemeleri takip edebilir, giysilerinizde bunu deneyebilirsiniz.

    ofis tesettür giyim, tesettür giyim, ofis tunik modelleri, tunik modelleri
  • Şubat 17, 2022

    Ekose gömlek modelleri ev ve iş yerleri, gezi alanları ve birçok alanda pratik kullanımı olan ürünlerdir. Tesettür ekose gömleklerde uzun ve etek üstü tasarımları kullanabilirsiniz.

    ekose gömlek, ekose, tesettür giyim, ekose gömlek modelleri,
  • Şubat 13, 2022

    2022 tesettür abiye tasarımları  yeni görüntülerle beğenileri karşılayan ürünlerden oluşmaktadır. Her zevke hitap eden kıyafetler amaca uygun biçimde seçilebilir.

    Tesettür abiye tasarımları 2022 yılının yeniliklerini de beraberinde getirmektedir. Dönemsel olarak markaların öne çıkan modellerinde güncellemeleri görerek seçim yapmak mantıklı olacaktır. Abiye tasarımları davetlerde, özel etkinliklerde yaygın şekilde kullanılmaktadır.

    tesettür abiye, tesettür abiye elbise, 2022 tesettür abiye modelleri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR