Stiline Hareket Katacak 5 Ekose Gömlek

Stiline Hareket Katacak 5 Ekose Gömlek

Ekose gömlek  modelleri yeni sezonda yeniliklerle beraber vitrindeki yerini almaktadır. Model, renk açısından 2022 yılına özel tasarımlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Kullanışlı ekose gömleklerin enerjisini doğru kombinle daha çok hissedebilirsiniz.

5 Ekose Tesettür Gömlek Modeli 2022

Fikir vermesi bakımından ekose gömlek modelleri arasında 2022 vitrinlerine özel tasarımları doğru aksesuarla kullanmanız önerilir. 

  1. Diz altı ekose gömlek modelleri, kot pantolon, dar kesim tüm pantolon türleriyle kombin edilen şık bir tasarımdır. Önü düğmeli bordo ve siyah ağırlıklı kombinde gri renkler de görülebilmektedir. Gri pantolonla kombine ek, kırmızı şal, beyaz kemer vs. eklenebilir.
  2. Tunik görünümlü gri siyah ekose gömleklerde diz hizasında uzunluk görülebilmektedir. Elbiseyi de andıran bu model beyaz pantolon ve eşarpla hemen her yerde kullanacağınız bir kombin sunar. Ofislerde, gezi alanlarında, akşam yemeklerinde vs. bu özel ürünü kullanabilirsiniz. Kemer ve diğer aksesuarları eklemek isterseniz doğru renk seçimi önem kazanmaktadır.
  3. Tesettür gömlek modeli olarak bol kesim günlük modeller çok tercih edilmektedir.  Bel hizasının biraz altındaki bu modeller konforlu bir günlük geziyi şık biçimde tamamlamanızı sağlar.
  4. Önü açık bileğe kadar ekose gömlekler özel tesettür gömlek tasarımları içindedir. Renk kırmızı olabileceği gibi lacivert, siyah, vs. olabilir. Kırmızı olan modeller en popüler seçimler arasındadır.
  5. Yarısı farklı renkli olan ekose gömlek modelleri her sezon dikkat çekmektedir. Siyah beyaz, kahve siyah tonları gibi seçenekleri iki renkli biçimde kullanabilirsiniz.

Tesettür Gömlek Kombin Önerileri

Tesettür gömlek kombin önerilerine bakıldığında öncelikle kendi tarzınızı belirlemeye dikkat etmeniz önerilir. Doğru kombin yapabilmek için enerjiniz açısından değerlendirme yapmalısınız. Bir kıyafetin üzerinizde iyi durduğunu hissediyorsanız giymelisiniz.

  • Tesettür gömlek modellerini kullanırken pantolon desenleri karışık olmamalıdır. Ekose desenin kendiliğinden baskın özellikleri olduğu için gömlek ve pantolon birbirine girmemiş olmalıdır. Gözü yormayan seçimler yapmaya özen gösteriniz.
  • Etek ve ekose gömlek kombini yapacağınızda gömlek boyu kısa olmalıdır. Etek ve gömlek aynı anda uzun olduğunda bacak boyunuzdan ve genel görüntünüzden ödün vermiş olursunuz. Uzun gömlek varsa da etek içinde kullanmanız önerilir.
  • Tesettür gömlek seçerken kalınlık açısından mevsime göre ilerlemeniz önerilir. Kırmızı ve siyah tonları kalın oduncu ekose gömlekler kış aylarında daha çok kullanılabilir.
  • İnce ekose gömlekler eşarpla tamamlanırken açık renkte olanlara öncelik verilebilir. Mevsim avantajlarını değerlendirmiş olursunuz.
  • Çanta ve ayakkabılar tesettür gömlek modeli seçimlerinizde önemli olmalıdır. Kıyafetin tamamını düşünerek eşyalarınızı alabilirsiniz. Kombin yaparken zorlanmamak için renkleri doğru seçmeniz önerilir.
  • Ekose gömleği önü açık kullanırken içerisinde görünen bluzun açık renk olması avantaj sağlayabilir. Bu sayede tesettür gömlek daha öne çıkacaktır. Sitemizden ekose gömleklerden anında alabilir, keyifle kullanabilirsiniz.

 

Etiketler: ekose gömlek, ekose, tesettür giyim, ekose gömlek modelleri,
Şubat 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR