Şal Bağlama Teknikleri

Şal Bağlama Teknikleri

Şal bağlama teknikleri tesettür giyimde vazgeçilmez yöntemlerden biri olarak dikkat çekmektedir. Şalınızın güzel görünmesi kullanım açısından fayda anlamına da gelmektedir. Kendinizi şal kullanırken konforlu bir şekilde hissetmelisiniz.

Şal Bağlamada Seçim Yapmak ve İğne Kullanımı

Şal bağlama esnasında öncelikle doğru ürünü seçtiğinizden emin olmalısınız. Şalın rengi, modeli, amaca uygunluğu vs. önem kazanmaktadır.

Şal seçerken desenlerine göre karar verirken dikkat edeceğiniz detaylardan biri, abiye ve günlük kıyafetlere göre seçimlerinizin olmasıdır. Günlük hayatta daha az parlak ürünler seçmek avantaj demektir. İş yerlerinde şal seçimi dikkat çekmeyen daha resmi ürünlerden olabilir. Özel davetlerdeyse daha parlak olan modellere odaklanabilirsiniz.

Şal bağlama esnasında iğne kullanımını genel alışkanlık haline getirmeniz önerilir. Seçimden sonra ikinci önem kazanan durum iğne kullanımıdır. İstediğiniz şekli vermek için iğne kullanımına dikkat etmelisiniz. İğne kullanılmadığında şal görüntüsünün bozulması daha kısa sürede meydana gelmektedir. Kaygan ve akıcı bir kumaş yapısı olduğu için bu duruma önem verilmesi gerekir.

Nasıl Şal Bağlanır?

Nasıl şal bağlanır  sorusu için öncelikle malzemelerinizi hazırlamalısınız. Malzemeleriniz dağınık olduğunda zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Şal bağlama yöntemleri olarak aşağıdaki sıralamaya bakılabilir:

  • Şalın genel yapısına ayak uyduran bone kullanın. Bone kumaşının özellikleri kaydırmaz nitelikte olmalıdır. Saçlarınızın ön kısmının görünmemesi için bunu kafanıza takarak işe başlayabilirsiniz.
  • Boyun kısmınızı örterek devam edin. Bu kısımları sabitlemek için iğne kullanımı faydalı olacaktır.
  • Günlük hayatta kullanılan basit şal bağlama yollarını kullanabilirsiniz. Spor giyim ve günlük seyahatler için pratik çözümler elde edersiniz. Bağlamalı şalları denemek faydalı olabilir. Uç kısımlarını pratik şekilde bağlayabilirsiniz.
  • Şalı boneden sonra taktığınızda iki yanının da eşit olmasına önem vermelisiniz. Yüzünüzü tam kapatmaması gerekir. Alın bölgesinden çok aşağı sarkmamasını sağlamalısınız.
  • Şalın bir bölümünü omuzdan sarkıtabilirsiniz.  Bazı kullanıcılar iki yanını da sarkıtabilmektedir. Kendi kullanımınızda nasıl pratik sonuçlar alacaksanız uygulayabilirsiniz.
  • Düğüm atarak şalınızı sabitleyebilirsiniz. En kolay şal bağlama yollarından biri olacaktır. Düğümü ense kısmınızda atabilir, şalın uçlarını isteğe göre gösterebilirsiniz. Bunu yapmadan önce boğaza dolama işlemi de olabilir. Uzun şallarda dolama işi daha kolay olacaktır. Yani arkada bağlama tekniğini kullanmış olursunuz.
  • Nasıl şal bağlanır  sorusunun başka bir yanıtı da uzun kısmını başa dolamak şeklindedir. Uzun bölümü doladıktan sonra başınızdaki bölüme sabitlemek için iğne kullanabilirsiniz. Topuz olmadan kullanıldığında daha güzel bir teknik olacaktır. Şalınızın kafanızda kasıntı görüntü yapmamasına önem vermeniz gerekir.
  • Değişik yerlerden sabitleme tekniğini kullanarak şal bağlama işlemini yapabilirsiniz. İğne seçimleriniz şalın rengiyle paralel olmalıdır. Çene kısmından, sağ ve sol uçlarından iğnelemek tüm gün konfor sağlayabilir.

Şal bağlama tekniklerini doğrudan uygulamak için sitemizden dilediğiniz yeni ürünü satın alabilirsiniz. Güncellenen kampanyalı modellerimizi kullanabilirsiniz.

Etiketler: şal modelleri, şal, şal bağlama, günlük şal
Şubat 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR